вторник, 20 июля 2021 г.

Шланг для викачування молока д. 50мм прозорий з проволкою


Шланг для викачування молока д. 50мм прозорий з проволкою



Шланги вакуумні з пластичного ПВХ мають постійну спіраль, призначені для нагнетанія та використання високих жидкостей, газообразних речей, живих пищевих продуктів, для відкачування грунтових вод. Підходи для іригаційних систем, для вакуумних насосів, для виконавчих вигребних ям.




Полихлорвініл є міцним матеріалом, який не піддається коррозії. Характеризується здатність вібрації. Внутрішня стенка вакуумних шлангів абсолютно головна, що дозволяє знизити силу тренії, підтримує накопичення відкладеного і облегчает стерилізацію шлангу. Шланг з ПВХ нетоксичен і може бути використаний в пищевій промисловості. Шланг обладнає підвищену гнучкість для того, щоб почати меншу шагу арміруючої спіралі, що дозволяє економити місце під час транспортування та складування шалангу. Витримуючи високу здатність, може працювати в умовах повного вакууму. Не підтримує атмосферу факторів і багато хімічних речей. Важливими властивостями поліхлорвініла є малий віс і висока здатність гнучкості.








Використовується як напорно-всмоктуючий шланг для передачі живих пищевих продуктів (не жирних пищиків), алкогольних жидкостей при температурі до 25 ° С, повітряних під температурою. Приміняється для з'єднання пристроїв вакуумних систем, таких як вакуумні насоси, вакуумні регулятори, вакуумні наконечники та прочі. В установках, що вимагають зручності при маніпулюванні та установці. Широко применяется в сільському хозяйстві і системах ірригації. Може бути використаний в очисних сооруженнях.


Подробное описание, характеристики на сайтах или по телефонам
ООО фирма “Силвер”
Контакты:
(0362)46-09-26, 27
(0362)69-04-68
(099) 254-00-37, МТС
(097) 723-42-46, Kyivstar
E-mail: silverprom@ukr.net
E-mail: t222@ukr.net
http://www.silverprom.com.ua/

Комментариев нет:

Отправить комментарий